Been- en voetspecialist voor pijnlijke benen en voeten

Onderbeen- of voetklachten? Of wordt uw hiel steeds pijnlijker?
Onze fysiotherapeuten helpen u graag verder om uw klachten letterlijk en figuurlijk onder de knie te krijgen.
Fysiocare is initiatiefnemer van Voetspecialisten de Langstraat. Wij zijn een gespecialiseerd team bestaande uit een voetfysiotherapeut, verschillende podotherapeuten uit de regio, een osteopaat en een acupuncturist die uw klacht op meerdere vlakken effectief kunnen behandelen.
Uw onderbeen- of voetklacht komt vaak voort uit de rug, het bekken of het been en daarom is het belangrijk om verder te kijken dan de klacht. Dat maakt onze methode uniek!


Pijnlijk been of voetklachten? Bezoek het gezamenlijk spreekuur
Elke laatste vrijdag van de maand tussen 15.00u – 17.00u kunt u op afspraak tegelijkertijd gezien worden door een fysio- en podotherapeut. Zo kunnen we vrijblijvend kijken wat het beste behandelplan voor uw been- of voetklacht. Wilt u een afspraak maken voor dit spreekuur? Bel dan naar 0416 – 650 724.

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Pijnlijke benen? Dit zijn onze behandelplannen:

De specialisten van Fysiocare maken gebruik van verschillende soorten technieken en behandelmethoden voor pijnlijke benen en voeten, zoals:

  • “Algemene” fysiotherapie Fysiocare: algemene fysiotherapie bestrijdt de pijnlijke benen of voetklachten door middel van spierversterkende oefeningen en mobilisaties (losmaken) van spieren en gewrichten, eventueel in combinatie met dry needling en medical taping.
  • Claudicatio intermittens programma: door verbetering van uw looppatroon wordt uw vermoeide en pijnlijke gevoel in de benen weggenomen. Fysiocare is aangesloten bij ClaudicatioNet, het landelijk netwerk voor specialisten in de looptherapie.
  • Shockwave therapie: Fysiocare is gespecialiseerd in het behandelen van langdurige peesklachten met Shockwave therapie (ESWT). Pezen die chronisch overbelast worden, kunnen “slijten”, waardoor ze leiden tot blijvende pijnklachten. Shockwave is een effectieve therapie hiertegen. Vraag onze therapeuten voor meer informatie.

Revalidatie na een knieoperatie

De fysiotherapeuten van Fysiocare zijn ook gespecialiseerd in revalidatie na een knieoperatie. Met onze ervaring en zorg helpen jou weer snel op weg naar een pijnvrij leven. Maak een afspraak voor een consult en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.