Fysiotherapie Bergeijk

Fysiotherapie en medische fitness in Bergeijk

Bent u op zoek naar een fysiopraktijk in Bergeijk waar u wekelijks begeleid kunt sporten? Of zoekt u een gespecialiseerde fysiotherapeut om u van uw klachten af te helpen? In beide gevallen bent u bij Fysiocare Bergeijk aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportinstructeurs, en medische fitnessprogramma’s begeleiden u om fitter te worden. Dat kan zijn bij het verhelpen van uw klachten, bijvoorbeeld revalideren van een sportblessure of herstellen na een operatie of ziekte. Maar u kunt dus ook gewoon wekelijks onder begeleiding sporten om fitter te worden en uw conditie op peil te houden.


Sporten onder begeleiding in Bergeijk

Woont u in Bergeijk en denkt u er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Omdat u conditie wilt opbouwen of uw figuur wilt verbeteren? Sporten is goed voor je, dat weten we natuurlijk allemaal. Het is alleen wel belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. Op het moment dat u verkeerde bewegingen maakt of oefeningen niet op de juiste manier uitvoert, kan dit namelijk tegen u werken. Bij onze fysiopraktijk in Bergeijk helpen wij hier graag bij, daarom is het mogelijk om wekelijks FysioFitness te doen. Dit is sporten onder begeleiding. Of u nu wilt afvallen, van uw klachten af wilt komen of nog niet helemaal zelfstandig durft te sporten maakt niet uit. Met onze professionele en gecertificeerde instructeurs in Bergeijk weet u in ieder geval dat er altijd iemand is waar u op kan rekenen. Met de juiste begeleiding zult u uw doel met sporten een stuk sneller behalen!


Verhelpen van uw klachten

Pijn in uw nek, schouders, rug, of andere klachten; pijn is ontzettend vervelend. Vooral als u hier chronisch last van heeft, kan dit een behoorlijke belemmering zijn. Wij behandelen verschillende klachten met allerlei soorten fysiotherapie. Tijdens een eerste afspraak kunt u dit met onze fysiotherapeuten in Bergeijk bespreken. Misschien dat u na één behandeling al van uw klachten af bent, en misschien dat er meer behandelingen nodig zijn. Wij zullen dit altijd met u bespreken zodat u weet wat u kunt verwachten. Doordat wij veel verschillende soorten behandelingen uit kunnen voeren kunnen wij een hoop klachten verhelpen zoals:

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Gespecialiseerde fysiotherapeuten in Bergeijk

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als u last heeft van uw spieren. Alleen kleine en simpele bewegingen kunnen al voor een hoop pijn zorgen. Hier wilt u dan ook zo snel mogelijk vanaf komen. Ons gespecialiseerde team van fysiotherapeuten in Bergeijk kan u hier goed bij helpen. Uw klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Door het toepassen van de nieuwste en vooral juiste technieken bent u snel van uw klachten af. Als fysiopraktijk in Bergeijk hebben we een divers team fysiotherapeuten, met allerlei verschillende specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan:


Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs, de openingstijden van onze locatie in Bergeijk vindt u hier. 


Altijd een Fysiocare locatie dichtbij

Fysiocare biedt Fysiotherapie, FysioFitness & leefstijl aan op twee locaties: Bergeijk en Waalwijk. Zo is er altijd een locatie dichtbij. Inwoners in de regio van Bergeijk, Valkenswaard, Eersel enzovoorts, kunnen terecht bij onze locatie in Bergeijk.