De specialist in knieklachten en knieblessures

Heeft u last van knieklachten? Bent u op zoek naar professionele hulp en effectieve behandelingen om van uw pijn af te komen? Of heeft u een nieuwe knie en wilt u herstellen na de knieoperatie? Bij Fysiocare begrijpen we hoe belangrijk het is om weer pijnvrij te kunnen bewegen en sporten. Ons team van kniespecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het diagnosticeren en behandelen van uw knieklachten. Of u nu last heeft van ontstekingen, artrose, overbelasting, gescheurde kruisbanden, breuken of andere kniegerelateerde problemen, wij zijn er om u de juiste zorg en begeleiding te bieden.


Wat te doen bij knieklachten en knieblessures

Knieklachten en knieblessures kunnen een aanzienlijke impact hebben op uw dagelijks leven. Het is belangrijk om te weten wat u kunt doen wanneer u met deze klachten te maken krijgt. Bij Fysiocare helpen we u graag met het opstellen van een behandelplan dat specifiek is afgestemd op uw situatie. Onze ervaren kniespecialisten zullen uw klachten grondig onderzoeken en een diagnose stellen om de juiste behandeling voor u te bepalen. Of het nu gaat om fysiotherapie, oefentherapie, mobilisaties, braces of andere behandelingen, we streven ernaar om u te helpen uw knieklachten te verminderen en uw mobiliteit na knieblessures te herstellen.

 


Herstellen na knieoperatie (meniscus)

Bent u onlangs geopereerd aan uw knie, bijvoorbeeld vanwege een meniscusletsel? Bij Fysiocare begrijpen we dat een goede revalidatie essentieel is voor een succesvol herstel. Onze revalidatiespecialisten hebben uitgebreide ervaring en kennis opgebouwd in het begeleiden van patiënten na een knieoperatie. We bieden specifieke revalidatieprogramma’s aan die gericht zijn op het verbeteren van kracht, mobiliteit en stabiliteit van de knie. Met persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte oefeningen zorgen we ervoor dat u na uw knieoperatie zo snel mogelijk weer kunt genieten van een actief leven zonder knieklachten.

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Herstellen van gescheurde kruisbanden

Een gescheurde voorste of achterste kruisband kan zeer pijnlijk en beperkend zijn. Bij Fysiocare begrijpen we de uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen bij het herstellen van deze blessure. Onze specialisten zullen een grondige evaluatie van uw knie uitvoeren om de ernst van de blessure vast te stellen en een gepersonaliseerd revalidatieprogramma op te stellen. Met gespecialiseerde oefeningen, mobilisaties en andere behandeltechnieken helpen we u bij het herwinnen van kracht, stabiliteit en functie in uw knie, zodat u kunt terugkeren naar uw normale activiteiten en sportieve bezigheden.


Nieuwe knie revalidatie (knieprothese)

Als u een nieuwe knie heeft gekregen, of het nu een Total Knee Prothese of Hemi Knee Prothese is, begrijpen we dat een goede revalidatie van cruciaal belang is voor een succesvol herstel. Bij Fysiocare hebben we een team van revalidatiespecialisten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van patiënten na een knieprothese-operatie.

Onze deskundige therapeuten zullen u begeleiden door het revalidatieproces, waarbij ze zich richten op het herstellen van de kracht, mobiliteit en functie van uw nieuwe knie. We zullen u voorzien van specifieke oefeningen en therapieën die zijn ontworpen om de revalidatie van uw knieprothese te optimaliseren. Ons doel is om u te helpen uw nieuwe knie volledig te benutten en terug te keren naar uw dagelijkse activiteiten en genieten van een actief en pijnvrij leven.


Bewegen zonder pijn

Als u genoeg heeft van uw knieklachten en weer wilt genieten van een pijnvrij leven, aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze kniespecialisten bij Fysiocare. Ons team staat klaar om u de zorg en behandeling te bieden die u nodig heeft. We begrijpen dat elke persoon uniek is en een individuele benadering vereist, daarom zullen we uw klachten grondig evalueren en een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Neem contact op met onze kniespecialisten

Neem vandaag nog de eerste stap naar herstel en neem contact met ons op. Samen werken we aan het verminderen van uw knieklachten, het verbeteren van uw mobiliteit en het herstellen van uw kwaliteit van leven na knieblessures. Bij Fysiocare streven we ernaar om u de beste zorg en ondersteuning te bieden op uw weg naar herstel. Maak een afspraak voor een consult door te bellen naar 0416 33 46 80.

Veelgestelde vragen

Onze revalidatiespecialisten hebben uitgebreide ervaring en kennis opgebouwd in het begeleiden van patiënten na een knieoperatie. We bieden specifieke revalidatieprogramma’s aan die gericht zijn op het verbeteren van kracht, mobiliteit en stabiliteit van de knie.