Fysiotherapie Waalwijk

Fysiotherapie en medische fitness in Waalwijk

Bent u op zoek naar een fysiopraktijk in Waalwijk waar u wekelijks begeleid kunt sporten? Of zoekt u een gespecialiseerde fysiotherapeut om u van uw klachten af te helpen? In beide gevallen bent u bij Fysiocare Waalwijk aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportinstructeurs, en medische fitnessprogramma’s begeleiden u om fitter te worden. Dat kan zijn bij het verhelpen van uw klachten, bijvoorbeeld revalideren van een sportblessure of herstellen na een operatie of ziekte. Maar u kunt dus ook gewoon wekelijks onder begeleiding sporten om fitter te worden en uw conditie op peil te houden.


Sporten onder begeleiding in Waalwijk

Denkt u er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Omdat u conditie wilt opbouwen of uw figuur wilt verbeteren? Sporten is goed voor je, dat weten we natuurlijk allemaal. Het is alleen wel belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. Op het moment dat u verkeerde bewegingen maakt of oefeningen niet op de juiste manier uitvoert, kan dit namelijk tegen u werken. Bij onze fysiopraktijk in Waalwijk helpen wij hier graag bij, daarom is het mogelijk om wekelijks FysioFitness te doen. Dit is sporten onder begeleiding. Of u nu wilt afvallen, van uw klachten af wilt komen of nog niet helemaal zelfstandig durft te sporten maakt niet uit. Met onze professionele en gecertificeerde instructeurs in Waalwijk weet u in ieder geval dat er altijd iemand is waar u op kan rekenen. Met de juiste begeleiding zult u uw doel met sporten een stuk sneller behalen!


Verhelpen van uw klachten

Pijn in uw nek, schouders, rug, of andere klachten; pijn is ontzettend vervelend. Vooral als u hier chronisch last van heeft, kan dit een behoorlijke belemmering zijn. Wij behandelen verschillende klachten met allerlei soorten fysiotherapie. Tijdens een eerste afspraak kunt u dit met onze fysiotherapeuten in Waalwijk bespreken. Misschien dat u na één behandeling al van uw klachten af bent, en misschien dat er meer behandelingen nodig zijn. Wij zullen dit altijd met u bespreken zodat u weet wat u kunt verwachten. Doordat wij veel verschillende soorten behandelingen uit kunnen voeren kunnen wij een hoop klachten verhelpen zoals:

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Gespecialiseerde fysiotherapeuten in Waalwijk

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als u last heeft van uw spieren. Alleen kleine en simpele bewegingen kunnen al voor een hoop pijn zorgen. Hier wilt u dan ook zo snel mogelijk vanaf komen. Ons gespecialiseerde team van fysiotherapeuten in Waalwijk kan u hier goed bij helpen. Uw klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Door het toepassen van de nieuwste en vooral juiste technieken bent u snel van uw klachten af. Als fysiopraktijk in Waalwijk hebben we een divers team fysiotherapeuten, met allerlei verschillende specialisaties. 

Denk bijvoorbeeld aan:


Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs, de openingstijden van onze locatie in Waalwijk vindt u hier. 


Altijd een Fysiocare locatie dichtbij

Fysiocare biedt Fysiotherapie, FysioFitness & leefstijl aan op de locaties Waalwijk en Bergeijk. Inwoners in de regio van Waalwijk, dus Kaatsheuvel, Drunen, Vlijmen, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omstreken, kunnen terecht bij onze locatie in Waalwijk. Inwoners uit Bergeijk, Valkenswaard, Eersel enzovoorts, kunnen terecht bij onze locatie in Bergeijk. Zo is er altijd een locatie dichtbij.