Nu ook Shockwave bij Fysiocare!

Uniek voor Kaatsheuvel en Waalwijk, Shockwave!

Sinds kort beschikt Fysiocare over Shockwave, met dit apparaat kunnen chronische peesklachten effectief behandeld worden.
Denk vooral aan Tennis- of golferselleboog, Peesontsteking in de schouder, Slijmbeursontsteking in de heup, Knieklachten rondom de knieschijf, Scheenbeenklachten (springschenen),  Achillespeesklachten, Hielklachten of hielspoor.

Hoe werkt het?

Pezen die chronisch overbelast worden, kunnen “slijten”, waardoor ze pijn blijven geven. Shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, waardoor deze slijtage tegengegaan wordt. Ze stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie, zodat uw pees geen ontstekingsreactie meer vertoont. Hierdoor zal uw pijn snel verminderen.

Wat is de Fysiocare methode?

Fysiocare combineert meerdere therapievormen om zo een effectieve strategie aan te gaan in de behandeling tegen bovenstaande blessures. Als uw klacht al langer aanwezig is, zal de plaats van de blessure niet de enige plaats zijn waar uw pijn vandaan komt. Hierdoor is het van belang om verder te kijken dan uw pijnlocatie.
Shockwave wordt gecombineerd met dry needling, bindweefseltechnieken en actieve oefeningen, zodat alle facetten meegenomen worden in de behandeling. Er wordt indien nodig een gezamenlijk behandelplan aangegaan met de osteopaat of podotherapeut, waardoor u zo snel mogelijk weer pijnvrij kunt bewegen.

Afspraak maken? bel 0416-334680