Fysiotherapie voor hoofd- en nekklachten

Heeft u last van hoofd- of nekklachten en loopt u rond met voortdurende hoofd of nekpijn waar aspirientjes niet meer tegenwerken? Fysiocare kan uw hoofd- en nekklachten door middel van passende fysiotherapie verminderen of zelfs oplossen.


Hoofd- en nekklachten laten behandelen door een fysio

De specialisten van Fysiocare maken gebruik van verschillende soorten technieken en behandelmethoden voor hoofd- en nekklachten, zoals:

  • “Algemene” fysiotherapie Fysiocare: algemene fysiotherapie bestrijdt hoofd- en nekklachten door middel van spierversterkende oefeningen en mobilisatie (losmaken) van spieren en gewrichten, eventueel in combinatie met massage en medical taping.
  • Manuele Therapie: door het beter laten functioneren van de gewrichten, uw houding en beweging te verbeteren, gebruikt de manuele therapeut specifieke technieken (manipulaties) die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van hoofd- en nekklachten.
  • McKenzie therapie/MDT: de Mckenzie-methode is een mechanische diagnose en therapiemodel (MDT) dat speciaal is ontwikkeld voor (a-specifieke) rug- en nekklachten.

Osteopathie voor hoofd- en nekklachten

Fysiocare werkt samen met verschillende osteopaten en kunnen daardoor ook samen met hen een behandelplan op maat maken voor hoofd- en nekklachten.

 

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak