Sportfysiotherapie, sportverzorging en sportrevalidatie

In onze praktijk voor sportfysiotherapie, met vestigingen in zowel Waalwijk als Bergeijk, is ons doel het optimaliseren van de fysieke gesteldheid van uw lichaam, ongeacht of u een ervaren sporter bent of net begint met sporten. Onze deskundige sportfysiotherapeuten bieden gespecialiseerde zorg op het gebied van sportfysiotherapie, sportverzorging en sportrevalidatie. Neem nu contact op met onze fysiotherapeuten zodat u snel weer lekker kunt sporten.


Sportrevalidatie bij u in de buurt

Al meerdere seizoenen is Fysiocare een vertrouwd gezicht aan de Eikendijk in Kaatsheuvel, waar we verantwoordelijk zijn voor sportfysiotherapie, sportverzorging en sportrevalidatie bij zowel MHC DES als VV DESK. Naast gratis inloopspreekuren voor leden van beide sportverenigingen, begeleiden we ook het volledige sportrevalidatietraject, variërend van simpele spierverrekkingen tot uitgebreide trajecten na bijvoorbeeld een scheur in de voorste kruisband. Woont u in de regio van Bergeijk? Geen probleem, ook in onze praktijk in Bergeijk helpen we u met sportfysiotherapie op maat.


Sportfysiotherapie behandeling op maat

Onze praktijk onderscheidt zich door samenwerkingen met lokale sportverenigingen, waardoor we het sportrevalidatietraject sport-specifiek kunnen begeleiden. Initieel starten we in de praktijk, maar naarmate de tijd rijp is, verplaatsen we de behandeling naar het sportveld. Met ervaring in de topsport, waaronder samenwerkingen met Willem II en RKC Waalwijk, stellen we voor elke patiënt een op maat gemaakt sportfysiotherapie behandeltraject op. Gezamenlijk met onze fysiotherapeuten stelt u doelen die stap voor stap worden behaald, resulterend in een optimale terugkeer naar uw sport.

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Voorkomen van blessures met sportfysiotherapie

Bij ons geloven we sterk in de filosofie dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom ligt er tevens focus op blessurepreventie met sportfysiotherapie. Het inbouwen van blessurepreventie in de sportbeoefening is essentieel, bijvoorbeeld door middel van specifieke oefeningen en advies. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te begeleiden bij het implementeren van een gezond en veilig sportprogramma.


Sporten bij de fysiotherapeut

Sporten bij de fysiotherapeut biedt een unieke kans om doelgericht te werken aan het versterken van uw gestel, onder deskundige begeleiding van een sportfysiotherapeut. In deze op maat gemaakte programma’s staat niet alleen het herstel van blessures centraal, maar ook het versterken van spieren, het bevorderen van flexibiliteit en het optimaliseren van algemene lichamelijke conditie. De sportfysiotherapeut maakt een programma dat aansluit bij uw individuele behoeften en doelen, waarbij elke oefening nauwlettend wordt begeleid om ervoor te zorgen dat u op een veilige en effectieve manier aan uw gezondheid werkt. Of je nu herstelt van een blessure of uw fysieke prestaties wilt verbeteren, sporten bij de fysiotherapeut biedt een professionele en persoonlijke aanpak voor het versterken van uw lichaam.


Een persoonlijke aanpak voor optimaal herstel

Elke sporter heeft zijn eigen unieke behoeften en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak voor optimaal herstel. Ons team van fysiotherapeuten werkt nauw samen met u om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. We streven naar een holistische benadering van sportfysiotherapie, wat inhoudt dat we niet alleen focussen op herstel maar ook op het verbeteren van prestaties en het voorkomen van toekomstige blessures. Met onze begeleiding werkt u niet alleen aan herstel, maar ook aan een duurzame en gezonde toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u het uiterste uit uw sport halen? Of heeft u te maken met een blessure die professionele aandacht verdient? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Maak een afspraak voor een consult en ontdek hoe onze ervaren sportfysiotherapeuten u kunnen ondersteunen bij het behalen van uw sportieve doelen. We staan voor u klaar zodat u binnenkort weer lekker kunt sporten.

Veelgestelde vragen

Al meerdere seizoenen is Fysiocare een vertrouwd gezicht aan de Eikendijk in Kaatsheuvel, waar we verantwoordelijk zijn voor sportfysiotherapie, sportverzorging en sportrevalidatie bij zowel MHC DES als VV DESK.