FysioFitness

FysioFitness en sporten bij Fysiocare Waalwijk en Bergeijk

Het is bij Fysiocare ook mogelijk om te sporten in Waalwijk en Bergeijk. Wij bieden namelijk FysioFitness aan voor jong en oud! Denkt u er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Omdat u conditie wilt opbouwen of uw figuur wilt verbeteren? Dan zijn de groepslessen of vrije fysiofitness iets voor u. Heeft u last van lichamelijke en medische klachten en durft u (nog) niet goed zelfstandig te sporten? Kies dan voor de medische fitness. Fysiocare biedt ook personal training en diverse beweegprogramma’s aan. Mocht u interesse hebben om te sporten in Waalwijk of Bergeijk, laat u adviseren door een van onze therapeuten.

Veelgestelde vragen

Bij Fysiocare kunt u sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut (in opleiding), waarbij er gekeken wordt naar uw individuele doelen en wensen. Veelal stromen mensen door vanuit de fysiotherapie, waar ze een specifiek trainingsschema en –doel volgen om zo van hun klachten af kunnen komen en/of om zo sterker te worden. U kunt ook sporten zonder begeleiding, dit ligt aan de tijd wanneer u komt, maar er zal altijd een specifiek trainingsprogramma voor u gemaakt worden.
Bij normale fitness krijgt u geen begeleiding en wordt er geen trainingsschema voor u aangemaakt. Dit is bij Fysiocare altijd wel het geval.