Locatie Waalwijk

Fysiocare Waalwijk

Fysiocare Waalwijk is gespecialiseerd in fysiotherapie en FysioFitness. U traint in een vertrouwde omgeving met professionele apparatuur. Onder deskundige begeleiding van een gecertificeerd sportinstructeur of fysiotherapeut werken wij doelgericht aan het bereiken van uw persoonlijke doelstellingen.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Wij staan altijd klaar om u te helpen!

 

Contactinformatie

Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk


Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als u last heeft van uw spieren. Alleen kleine en simpele bewegingen kunnen al voor een hoop pijn zorgen. Hier wilt u dan ook zo snel mogelijk vanaf komen. Ons gespecialiseerde team van fysiotherapeuten kan u hier goed bij helpen. Door het toepassen van de nieuwste technieken bent u snel van uw klachten af.

Doordat wij veel verschillende soorten behandelingen uit kunnen voeren kunnen wij een hoop klachten verhelpen. Bent u benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Kijk dan eens bij de verschillende soorten klachten of neem contact met ons op.

 

Verschillende soorten klachten

Pijn in uw nek, schouders of rug, het zijn allemaal klachten die ontzettend vervelend zijn. Vooral als u hier chronisch last van heeft kan dit een behoorlijke belemmering zijn. Wij behandelen verschillende klachten met allerlei soorten fysiotherapie. Tijdens een eerste afspraak kunt u dit met onze fysiotherapeuten bespreken. Misschien dat u na één behandeling al van uw klachten af bent, en misschien dat er meer behandelingen nodig zijn. Wij zullen dit altijd met u bespreken zodat u weet wat u kunt verwachten.

 

FysioFitness in Waalwijk

Sporten is goed voor je, dat weten we natuurlijk allemaal. Het is alleen wel belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. Vooral als u aan de slag gaat met FysioFitness is dit van groot belang. Op het moment dat u verkeerde bewegingen maakt of oefeningen niet op de juiste manier uitvoert, kan dit namelijk tegen u werken.

Wij helpen hier graag bij en daarom is het in Waalwijk ook mogelijk om FysioFitness te doen. Of u nu wilt afvallen, van uw klachten af wilt komen of nog niet helemaal zelfstandig durft te sporten maakt niet uit. Met onze professionele en gecertificeerde instructeurs weet u in ieder geval dat er altijd iemand is waar u op kan rekenen. Met de juiste begeleiding zult u uw doel een stuk sneller behalen!

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Openingstijden

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
09:00 - 11:30