Personal trainer in Waalwijk en Bergeijk

Vindt u het lastig om uw motivatie tijdens het sporten vast te houden? Of wilt u uw training aanscherpen, maar weet u niet hoe? Bij Fysiocare kunt u sporten onder begeleiding van een personal trainer in Waalwijk en Bergeijk. De personal training, gegeven door een van onze therapeuten, helpt u om het beste uit uzelf te halen en uw prestaties naar een nóg hoger niveau te tillen.

 

Wat levert een Personal Trainer mij op?

Een Personal Trainer kan u hulp aanbieden met net die extra push om uw doelen te bereiken. De Personal Trainer gaat als eerste met u in gesprek om samen te overleggen wat uw doelen zijn en hoe we deze samen kunnen realiseren. De Personal Trainers binnen Fysiocare begeleiden u dan voor extra motivatie en om progressie te bevorderen. Hierbij kan er iedere keer een andere training afgenomen worden, of kan er volgens een schema gewerkt worden. Dit hangt uiteraard af van uw persoonlijke doelen. Onze Personal Trainers zijn vaak ook fysiotherapeuten, waardoor er nog extra expertise geleverd kan worden met betrekking tot het bewegingsapparaat. De periode van personal training is nog moeilijk van te voren te zeggen, aangezien dit erg afhankelijk is van de doelen van de sporter.


Meer resultaat behalen met een personal trainer

Onze personal trainer in Waalwijk en Bergeijk motiveert u, en biedt de persoonlijke aandacht die nodig is om uw sportieve doelen te bereiken. Zo begeleidt onze personal trainer u naar een gezond en energiek leven. Twijfel dus niet en kies voor een daadkrachtige aanpak onder begeleiding van een personal trainer die uw sportbeleving zal veranderen.


Is personal training iets voor u?

Heeft u vragen over personal training neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

U kunt contact met ons op nemen om een eerste intake in te plannen voor de Personal Training. Hierin gaat de trainer met u in gesprek om uw doelen te bespreken. Hierbij kan er ook gewicht, vetpercentage, spiermassa, bloeddruk, enz. gemeten worden. Als deze doelen duidelijk gemaakt zijn wordt er samen gekeken naar een passende aanpak om deze doelen te bereiken.