Medische fitness: sporten onder begeleiding

Denkt u er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Omdat u uw conditie wilt opbouwen of uw figuur wilt verbeteren? Of heeft u last van lichamelijke klachten en durft u (nog) niet goed zelfstandig te sporten? Kies dan voor medische fitness, waarbij u sport onder medische begeleiding van een fysiotherapeut. Wanneer u uzelf aanmeldt voor medische fitness is het belangrijk om te weten hoe u begint en hoe we te werk gaan. Bij medische fitness wordt er op basis van wat u aan kunt en graag wilt bereiken een persoonlijk schema gemaakt. Hoe vaak wilt u komen trainen en wanneer kunt u komen trainen, zijn hierbij belangrijke zaken om te bespreken.


Medische fitness op uw tempo

Om een succesvol resultaat te behalen, is de medische fitness op basis van uw tempo. Uiteraard krijgt u zoveel mogelijk hulp en wordt u gepushed als dit nodig is. Een nieuwe levensstijl creëren is niet makkelijk, maar samen met de hulp van onze coaches gaan we ervoor zorgen dat u door middel van medische fitness weer lekker in uw vel zit. Daarmee zal u weer vol zelfvertrouwen verder kunnen leven.


Hoe verder na Medische Fitness?

Wilt u medische fitness volgen om uw levensstijl te veranderen? Dan zal dit niet voor korte tijd zijn.
Nee, een levensstijl veranderen betekent voor altijd! We zorgen ervoor dat u gewend raakt aan uw nieuwe leven en u er ook voor altijd mee door kunt gaan. Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Sporten onder medische begeleiding

Bij medische fitness traint u in kleine groepen onder toeziend oog van een fysiotherapeut die uw achtergrond kent en weet wat u lichamelijk aankan. Aan de hand van een persoonlijk plan werkt u toe naar het moment dat u weer volop kunt genieten van uw hobby’s, sport en werk.

  • Sporten onder medische begeleiding, check onze prijslijst voor de actuele tarieven
  • Trainen in kleine groepjes
  • Schema op maat: met deskundig advies van fysiotherapeuten

Kom kennis maken!

Maak vrijblijvend kennis: Gratis proefles medische fitness! Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.