ZwangerFit® – sporten tijdens uw zwangerschap

Wilt u blijven sporten tijdens uw zwangerschap? Start dan met het 12 weken ZwangerFit® programma bij Fysiocare Waalwijk en bouw aan een gezonde zwangerschapsperiode.


Fit blijven door te sporten tijdens uw zwangerschap

Sporten tijdens uw zwangerschap kan met Zwangerfit van Fysiocare! U sport onder begeleiding van onze therapeuten aan behoud van fitheid, mobiliteit en vitaliteit tijdens uw zwangerschap. Dit doet u middels kracht- en conditietraining. Tevens leert u omgaan met alle veranderingen omtrent uw zwangerschap en bevalling tijdens de coaching lessen.

  • Instromen vanaf 12 weken zwangerschap
  • Uitgebreide intake (screening en onderzoek)
  • Mogelijkheid om onder begeleiding te blijven trainen tot de uitgerekende datum
  • Reader met documentatie
  • 12 lessen van 60 minuten training en 15 minuten theorie
  • 5 Back-in-shape lessen na de bevalling

De training en coaching vindt plaats op: Maandagavond van 19.30u – 20.30u training en 20.30u – 20.45u coaching.


Tarieven voor ZwangerFit® bij Fysiocare

Bekijk de actuele tarieven voor sporten tijdens uw zwangerschap met de Zwangerfit® cursus op onze prijslijst. Verschillende aanvullende verzekeringen bieden een vergoeding voor deze ZwangerFit® cursus. Vraag dit even na bij uw zorgverzekering.

 

Sporten tijdens en na uw zwangerschap

Wilt u fit worden na uw bevalling en verantwoord sporten? Wij bieden ook een Back-in-Shape programma aan! Na ongeveer 6 weken mag u starten, heeft u een keizersnede gehad dan is het advies om 12 weken te wachten. Voordat u begint controleren we samen of uw lichaam klaar is om weer te sporten en wat uw doelen en wensen zijn, zodat we hier samen de oefeningen op aan kunnen passen. De training en coaching vindt plaats op maandagavond. Heeft u de ZwangerFit® cursus gevolgd? Dan heeft u al recht op 5 lessen Back-in-Shape.

Onze YVLO-ZwangerFit® trainer is: Anne Brekelmans, Kinder- Fysiotherapeut


Fit blijven tijdens uw zwangerschap?

Wilt u starten met de cursus? Een proefles volgen? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Veelgestelde vragen

Vanaf 12 weken zwangerschap mag je instromen bij ZwangerFit.

In principe tot de uitgerekende datum. Back in Shape mag vanaf 6 weken en na 12 weken als u een keizersnede heeft gehad.

Nee, de les kan op ieder niveau gevolgd worden. Nee, de les kan op ieder niveau gevolgd worden.