Locatie Bergeijk

Fysiocare locatie Bergeijk

Woont u in Bergeijk of omgeving en heeft u een fysiotherapeut nodig? Fysiocare Bergeijk staat dagelijks voor u klaar! In onze vestiging kunt u naast fysiotherapie ook terecht voor FysioFitness. Wij werken uiteraard alleen met professionele en gecertificeerde therapeuten en instructeurs.

U kunt contact met ons opnemen via de website, e-mail of via de telefoon.

 

Contactinformatie

Burgemeester Magneestraat 12V
5571 HD Bergeijk


Professionele fysiotherapeuten in Bergeijk

Klachten aan uw spieren zijn ontzettend vervelend, het is dan ook zaak om deze klachten op de juiste manier te behandelen. Als dit niet gedaan wordt, is de kans groot dat klachten juist erger worden. Onze fysiotherapeuten beschikken over jarenlange ervaring en de nieuwste kennis. Hierdoor kunnen al uw klachten op de juiste manier verholpen worden.

Of het nu gaat om klachten aan uw schouders, rug of ergens anders in het lichaam, voor ons is het geen enkel probleem. Door het inzetten van de nieuwste technieken kunnen wij alle soorten klachten behandelen.

 

De juiste behandeling

Bij de een zullen klachten direct verholpen zijn terwijl er bij de ander een traject nodig is van meerdere behandelingen om klachten helemaal te verhelpen. Tijdens een intake gesprek met een van onze fysiotherapeuten kunt u dit samen bespreken. Heeft u vragen over een behandeling of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! Onze collega’s staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

FysioFitness in Bergeijk

Een belangrijk onderdeel binnen onze fysiotherapie is FysioFitness. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om onder begeleiding van een van onze professionele en gecertificeerde instructeurs te komen sporten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u wilt afvallen, maar ook als u last heeft van specifieke klachten.

Bij FysioFitness is het van groot belang dat oefeningen en bewegingen op de juiste manier worden uitgevoerd. Als u dit niet op de juiste manier doet is er namelijk een kans aanwezig dat klachten juist erger worden of zelfs dat er nieuwe klachten ontstaan. Onze instructeurs zullen u hierbij ondersteunen zodat u op de juiste manier bij ons kunt sporten.

Ook aan de slag met FysioFitness in Bergeijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten