Groepslessen fitness

In Waalwijk groepslessen fitness volgen?

Wilt u groepslessen fitness volgen op een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Fysiocare dé sportschool voor u! In het pand van Fysiocare Waalwijk is namelijk ook een sportafdeling gevestigd waar we groepslessen fitness geven. Persoonlijke aandacht en plezier maken tijdens het sporten staat bij ons hoog in het vaandel.


Welke groepslessen fitness kunt u volgen?

Op onze locatie in Waalwijk kunt u verschillende groepslessen fitness volgen, zoals FunXtion, Vitaal Plus, Bodytraining, Body & Stretching en FitClass. Wat deze groepslessen inhouden leest u onderaan deze pagina.

Bekijk het rooster


In de DEWI app:

  • leest u de laatste nieuwtjes
  • ziet u het actuele lesaanbod
  • reserveert u uw sportmoment

Inloggen in de DEWI app

Download de DEWI online app:
Appstore Playstore

Veelgestelde vragen

Op onze locatie in Waalwijk kunt u verschillende groepslessen volgen. Op www.fysiocare.nl staat altijd een up-to-date rooster waar u kunt zien welke dagen en tijden de lessen zijn.

Zeker weten, of u nou een ervaren sporter bent of net begint. De groepslessen zijn zeer divers en voor alle niveau’s. Onze sportinstructeurs zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar eigen trainingsdoelen kan bereiken. Persoonlijke aandacht en plezier maken tijdens het sporten staan bij ons hoog in het vaandel.

Als u overdag kunt sporten en u houdt van een uitdaging, dan gaat de voorkeur al gauw naar de FunXtion lessen, aangezien dit een leuke balans vindt tussen kracht en conditie.

Mocht overdag niet goed uitkomen dan is de FitClass misschien een beter idee aangezien we deze ook op de avond en in het weekend aanbieden.

Mocht u overdag kunnen maar het iets rustiger aan willen doen kunt u misschien beter kiezen voor de Bodytraining, Body & Stretching of de Vitaal Plus.

In de tekst hieronder leest u wat de groepslessen inhouden.

FunXtion groepsles

De groepsles FunXtion is een afwisselende, pittige training, bestaande uit intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen. U werkt individueel of in teamverband en krijgt meer conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Allerlei attributen zoals kettlebells, weighted balls, corebags, speedladders, bokszakken en nog veel meer komen terug in de training. Iedereen die wil sporten en van een leuke uitdaging houdt is welkom!

 

Vitaal Plus groepsles

Vitaal Plus is een groepsles waarbij naast het plezier in bewegen het werken aan uw lichaam om het sterk en vitaal te houden ook centraal staat. Op een verantwoorde manier wordt er aan de gezondheid gewerkt en oefeningen op ieders niveau gegeven. Er wordt gebruik gemaakt van cardio- en fitnessapparatuur, grondoefeningen en kleine materialen. Na de les kunt u nog even lekker nagenieten onder het genot een kopje koffie.

 

Bodytraining groepsles

De groepsles Bodytraining les is de tussenmaat tussen de FunXtion en de Vitaal plus. Een lage impact les vol variatie, met als doel het verbeteren van het spieruithoudingsvermogen; gericht op de core, de rug, de buik, billen, benen. Oefeningen staande of op matjes, waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine trainingsmaterialen zoals gewichtjes, ballen en elastieken.

 

Body & Stretching groepsles

Body & Stretching is een combinatie van Yoga en Pilates. De focus bij deze groepsles ligt op houding, ademhaling, spierversterking en het uitdagen van de rompspieren waaronder de dieper liggende buikspieren. Met als het resultaat fittere & soepele spieren, een goede lichaamshouding en een positief effect op de lichamelijke gezondheid.

 

FitClass groepsles

De Fitclass les is een uitdagende groepsles op het niveau van de FunXtion lessen. Deze les wordt verzorgd door een van onze sportexperts. Hierbij wordt ook een combinatie gemaakt tussen kracht en conditie, dit kan variëren in vorm van bootcamp naar bodypump en nog vele andere soorten lessen. Dit is ook een van de pittigere lessen van de week, maar er kunnen altijd aanpassingen worden gemaakt van de oefeningen om het voor iedereen toegankelijk te maken.