Fit4Teens: sporten voor tieners met een beperking

Fit4Teens: sporten voor tieners met een ziekte, aandoening of beperking

Bewegen is goed voor jeugd, dus óók voor tieners met een chronische ziekte, beperking, langdurige aandoening en/of lichamelijke klachten. Vind uw zoon of dochter het leuk om te fitnessen, maar mag/kan uw kind niet naar de gewone sportschool, dan is Fit4Teens iets voor uw zoon of dochter. Onder begeleiding van een fysiotherapeut gaat uw tiener sporten bij Fysiocare in Waalwijk met een op maat gemaakt schema.


Voor wie is Fit4Teens?

Fit4Teens is voor jeugd vanaf 12 jaar met een chronische ziekte, beperking, langdurige aandoening en/of lichamelijke klachten. Denk hierbij aan astma, diabetes, overgewicht, downsyndroom, hypermobiliteit, scoliose of een steeds terugkerende sportblessure/lichamelijke klacht. De (kinder)fysiotherapeut stelt voor uw tiener een individueel schema op. Zo kan uw kind op eigen niveau aan persoonlijke doelen werken, maar wel samen met leeftijdsgenoten.


Gratis proefles in Waalwijk

Uw tiener is van harte welkom voor een gratis proefles. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over Fit4Teens in Waalwijk.

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Veelgestelde vragen

Fit4Teens is voor jeugd vanaf 12 jaar met een chronische ziekte, beperking, langdurige aandoening en/of lichamelijke klachten. Denk hierbij aan astma, diabetes, overgewicht, downsyndroom, hypermobiliteit, scoliose of een steeds terugkerende sportblessure/lichamelijke klacht.

Ja, er is altijd een (kinder)fysiotherapeut aanwezig tijdens de les, welke uitleg kan geven over oefeningen en waar nodig is kan corrigeren. Er wordt wel zelfstandig gesport, met 1 moment groepscircuit tijdens het uurtje sporten.

Nee, Fit4Teens is een sportgroep, waarbij gebruik wordt gemaakt van een sport abonnement.