Fysiotherapie Drunen

Fysiotherapie en medische fitness voor Drunen

Zoekt u een fysiopraktijk in de omgeving van Drunen waar u wekelijks onder begeleiding kunt sporten? Of heeft u een gespecialiseerde fysiotherapeut nodig om uw klachten aan te pakken? In beide situaties biedt Fysiocare Waalwijk de juiste oplossing. Onze deskundige fysiotherapeuten, sportinstructeurs en medische fitnessprogramma’s staan klaar om u te begeleiden naar een betere conditie. Of het nu gaat om het verlichten van uw klachten, zoals het revalideren na een sportblessure of het herstellen na een operatie of ziekte, of gewoon om wekelijks onder begeleiding te sporten om fitter te worden, bij ons bent u aan het juiste adres.


Vanuit Drunen gaan sporten onder begeleiding

Overweegt u al geruime tijd om (weer) te starten met sporten, met als doel uw conditie te verbeteren of uw lichaamsvorm te optimaliseren? We zijn ons allemaal bewust van de voordelen van sporten, maar het is cruciaal om het op de juiste manier aan te pakken. Wanneer u verkeerde bewegingen maakt of oefeningen onjuist uitvoert, kan dit namelijk averechts werken. Bij onze fysiopraktijk in Waalwijk staan we klaar om inwoners van Drunen te ondersteunen, en daarom bieden wij wekelijks FysioFitness aan, waarbij u onder begeleiding kunt sporten. Of u nu wilt afvallen, verlichting van klachten zoekt, of gewoon nog niet volledig zelfverzekerd bent om zelfstandig te sporten, maakt niet uit. U kunt  altijd rekenen op onze professionele en gecertificeerde instructeurs. Met de juiste begeleiding zult u uw sportieve doelen aanzienlijk sneller bereiken!


Verhelpen van uw klachten

Pijn in uw nek, schouders, rug of andere ongemakken kan buitengewoon hinderlijk zijn, vooral als deze chronisch van aard zijn. Bij onze fysiopraktijk nabij Drunen bieden we diverse vormen van fysiotherapie om verschillende klachten aan te pakken. Tijdens een eerste afspraak heeft u de gelegenheid om deze kwesties te bespreken met onze ervaren fysiotherapeuten. Het is mogelijk dat u na slechts één behandeling verlichting ervaart, maar soms zijn meerdere sessies nodig. We zullen altijd met u overleggen, zodat u duidelijk inzicht heeft in wat u kunt verwachten. Dankzij ons uitgebreide scala aan behandelmethoden kunnen we tal van klachten verlichten, waaronder:

Wilt u een afspraak maken?

Het Fysiocare team staat voor u klaar!

Plan een afspraak

Gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Drunen

Het is bijzonder vervelend om te kampen met spierongemakken, vooral omdat zelfs kleine en eenvoudige bewegingen aanzienlijke pijn kunnen veroorzaken. Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk verlichting zoekt. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat klaar om u hierbij effectief te begeleiden. De oorsprong van uw klachten kan divers zijn, maar dankzij het gebruik van de nieuwste en meest geschikte behandeltechnieken zult u snel verlichting ervaren. Als fysiopraktijk in Waalwijk, dus op een steenworp afstand van Drunen, beschikken we over een gevarieerd team van fysiotherapeuten met diverse specialisaties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Denk bijvoorbeeld aan:


Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs, de openingstijden van onze locatie in Waalwijk vindt u hier. 


Altijd een Fysiocare locatie dichtbij

Fysiocare biedt Fysiotherapie, FysioFitness & leefstijl aan op de locaties Waalwijk en Bergeijk. Inwoners uit Drunen, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Vlijmen en omstreken, kunnen terecht bij onze locatie in Waalwijk. Inwoners uit Bergeijk, Valkenswaard, Eersel enzovoorts, kunnen terecht bij onze locatie in Bergeijk. Zo is er altijd een locatie dichtbij.